"Privé-zaken"

Als persoon wil U bepaalde privé-gevoelige zaken, ook privé te houden.
Niettegenstaande kunt U geconfronteerd worden met problemen waarbij assistentie van een professionele onderzoeker is aangewezen.
Meestal zal een verzoek via officiële, of politionele kanalen niet de aangewezen weg zijn.

Vandaar dat wij als onderzoeksbureau, " case to case " in oplossingen voorzien.

Waar zijn uw spullen naartoe?

U mist iets, en kan het niet terugvinden. U heeft wel een idee waar het zou kunnen gebleven zijn, maar dat uitzoeken is nogal delicaat of gecompliceerd. Dat kan u beter door iemand anders laten uitzoeken.

Waar zit die jeugd de hele nacht?

Je bent jong en je wilt wat. Dat kan u best verstaan. Maar soms maakt u zich toch ongerust, en zou u liever zeker zijn dat de jeugd op het goede pad blijft. Iemand zou eens moeten gaan kijken...

Wie is dat eigenlijk?

De dochter komt thuis met een nieuw vriendje, u krijgt nieuwe buren,... Wie zijn dat eigenlijk? Moet u zich zorgen maken? Dat kan u beter laten uitzoeken dan er nachtenlang van wakker te liggen.

Ziet u uw geld nog ooit terug?

They made you an offer you can’t refuse. De bomen lijken wel tot in de hemel te groeien. Maar investeert u wel veilig? Of staat u op het punt opgelicht te worden?

Respecteert uw ex de afspraken?

Bij een scheiding worden meestal goede afspraken gemaakt, niet alleen over de centen, maar ook over de kinderen. Maar wat gebeurt er met uw kinderen terwijl ze bij uw ex-partner zijn? Mag u daar gerust in zijn?

Ziet u uw kinderen nog ooit terug?

Uw kinderen vertrekken met uw ex ‘op vakantie’. Maar dat was eigenlijk niet gepland noch afgesproken, en waarheen ze gaan is ook al niet duidelijk. Is dit wel een vakantie? Of een verhuis?