Werkwijze

Hoe werkt ons bureau?

de Kort & partners groepeert ervaren en degelijk opgeleide detectives. In de loop der jaren hebben wij een degelijk gestructureerd en professioneel uitgerust bureau uitgebouwd.
Zo kunnen wij de commerciële en industriële onderzoeken uitvoeren die u nodig heeft om uw bedrijf weer optimaal te laten functioneren.

Confidentialiteit & discretie

Geruchten berokkenen vaak nog meer schade dan vaststaande feiten. Daarom behandelen wij uw dossier met de grootste discretie en rapporteren wij enkel aan onze opdrachtgever en de personen die hij expliciet heeft aangeduid.

Het verzamelen van de informatie die u nodig heeft ligt meestal erg gevoelig. Daarenboven is het van het grootste belang dat de verkregen informatie ook juridisch bruikbaar blijft. Wij garanderen u daarom 100% respect van alle wettelijke en deontologische spelregels.

Vergunningen

Onze detectives behaalden alle nodige vergunningen om vrijwel alle gevraagde onderzoeken te verrichten. Ook hier spelen wij open kaart.

Snelheid & efficiëntie

Wanneer u ons nodig heeft, is zowel voor het bedrijf als voor de betrokkenen een snelle afhandeling essentieel. Onze detectives zijn onmiddellijk beschikbaar.

Wij maken gebruik van de modernste technieken qua labo-onderzoek, informatica en communicatie. Na ons onderzoek krijgt u van ons bruikbare en relevante informatie.